Hamster Evi

Şimdi yayınlayacağım çalışma bir hamster evi olarak tasarlandı. Mühendislerin yoğun uğraşları ve çılgın tasarım fikirleri hayat buldu. :)

Geçmiş yıllarda 1 haftada 2 adet hamster kaybettim. Bu bnim için büyük başarı... Daha önce almış olduğum hindilerin 2 ay içinde ölmesinden sonra ilk defa hayvan besleme konusunda bu kadar saçma kayıplar verdim :) Bundan dolayı yüksek güvenlikli küçük bir yapı inşaa ettim. Tabi ki bu bir hamster için çok küçük bunun ardından bir bahçe projesi daha yapmalıyım. Lakin ev şu an hazır, şimdilik sadece onu paylaşacağım.



(bir hamster almalıyım :)

Yuva bir adet konserve kavanozu ve yaklaşık 250 kürdandan oluşuyor. Kapı aynı zamanda rampa görevi görecek ama bir hamsterin buraya girmesi için gerekli değil. Afilli bir kilit sistemiyle hamster kaçışlarına çözüm bulduğumu umuyorum : )

....Günler sonrası.... 


Sonunda hamster(gonzales)  aldım. Yuvayıda biraz değiştirdim, adana kebap çubuklarından çatı ekledim. Fakat hamster biraz büyükmüş onun için ek inşaatlara başlayacağım.



Keratada bir kuyruk var ısırasım geliyor :)  Arka ayaklarıda beyaz.


İlk genişletme operasyonu: konserve kutusu + çokokrem kavanozu. Fakat bu da yeterli değil evden çikolata kutusu getirdim o daha büyük konserve kutusunu ona bağlayacağım.


 Bu da farklı bir açıdan fotoğraf. Küçük Gonzi yürüyüş yaparken :)

Yorumlar

Yorum Gönder